IMMOMAX
933210593
https://www.immomax.es
 

Chalet en venda en Aldover

Ref: 13045
Xalet Independent
165 m2 construïts.
20.963 m2 de terreny.
Venda: 262.500 €
Qua. Energ.: Pendent certificar
Immomax Ebre presenta aquest xalet amb terreny de 20.963 m² cultivat d'unes 250 oliveres en plena producció i amb terreny pla.

La casa principal, reformada i tot a peu de carrer, compta amb 165 m² despai habitable. Al seu interior, hi ha 3 espaioses habitacions dobles, 1 bany amb plat de dutxa i 1 lavabo addicional. La cuina totalment equipada i el saló menjador. Al costat hi ha un garatge i ofereix un espai extra per posar un vehicle o una futura habitació.

La propietat inclou un magatzem d'aproximadament 100m2 amb lavabo, ideal per emmagatzematge o projectes addicionals. A tota la finca, s'ha instal·lat un sistema de reg per degoteig per mantenir les oliveres en el millor estat de salut.

El subministrament daigua és abundant i fiable, amb un pou comunitari i una cisterna de 25,000 litres. A més, a la caseta principal, s'hi ha instal·lat un descalcificador d'aigua i una aixeta d'osmosi, garantint la qualitat de l'aigua per a la vostra llar.

La seguretat i privadesa estan garantides gràcies a les reixes que envolten tota la finca i una segona reixa que protegeix la caseta principal. Les finestres també estan assegurades.

Des d'aquesta propietat, gaudireu d'impressionants vistes i la serenitat del camp, tot això a poca distància del poble d'Aldover ia 10 minuts amb cotxe de Tortosa. Aquesta és una oportunitat única per viure en un entorn natural i tranquil mentre gaudeix dels beneficis de la vida al camp. Truca'ns per fer una visita o més informació al 696 881 908. Immomax Ebre.
Descripció
Superfície construïda 165 m², finca rústica sup. solar 20963 m², adaptat a persones amb discapacitat, accessibilitat, enllumenat.