Skip to main content

Avís legal

De conformitat amb el que estableix la Ley 34/2002, d‘11 de juny, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, informem que els llocs web www.immomax.es i www.immomax.cat són propietat de la mercantil Immomax Sistemas Inmobiliarios, S.L. (en endavant Immomax), qui posa a la seva disposició la següent informació i dades de contacte:

 

Immomax Sistemas Inmobiliarios, S.L.

Carrer Valencia, 55

08015 Barcelona

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

C.I.F. B-64023245

Registro Mercantil de Barcelona, tomo 38054, folio 0157, hoja 316752

 

La recollida i tractament automatitzats de les dades personals tenen com a finalitat el manteniment de la relació comercial amb Immomax, la gestió, administració, prestació, ampliació i millora dels serveis, així com l’enviament per mitjans tradicionals i electrònics d’informació comercial sobre productes i serveis oferts per Immomax.

 

En compliment de l’article 5 de la Ley Orgánica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades recollides mitjançant els formularis seran emmagatzemades en un fitxer automatitzat propietat d’Immomax i/o llicenciatari d’Immomax més adequat i proper per a prestar el servei que ens demani.

Per la present, vostè atorga el seu consentiment exprés per a que Immomax i/o el llicenciatari d’Immomax pugui contactar a través del seu e-mail o telèfons, i remetre les informacions necessàries per a que conegui la nostra empresa.

 

En cap cas des d’Immomax es proporcionarà informació a tercers que identifiqui els seus usuaris sense la seva autorització. Garantim la confidencialitat en el tractament de les dades de caràcter personal, així como la implementació de las mesures d’índole tècnica i organitzativa que velin per la seguretat d’aquestes dades. No obstant, l’usuari ha de ser conscient de que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables.

 

Els usuaris podran exercitar els drets d’accés, cancel•lació, rectificació i oposició, contactant amb Immomax a les dades indicades més amunt.

 

Cada oficina es de propietat i de gestió independent.

 

L'informació relativa a cada immoble està facilitada pel licenciatari d'Immomax de qui el seu nom comercial i senyes s'indiquen a cada anunci. Aquest licenciatari es el responsable de la veracitat, exactitut i licitut de l'informació sobre l'immoble. Les dades de contacte i número AICAT de cada licenciatari es poden veure a l'apartat "Nostres Oficines".

 

Immomax i els seus licenciataris intenten mantenir la informació actualitzada i correcta. No obstant això, puguin ocórrer errors humans, tècnics i tipogràfics.

 

Totes les característiques i mesures són aproximades i no representen cap oferta vinculant.

 

Els preus de venda indicats generalment inclouen honoraris professionals d'intermediació, excepte en lloguers, on els honoraris solen anar a càrrec del llogater. Els preus indicats no inclouen IVA/ITP i altres despeses inherents a la transacció.

 

Les fotos usades en la web són pròpies de Immomax o adquirits en www.fotolia.com.