Castelldefels

Immomax Castelldefels

C/ Arcadio Balaguer, 12-14

08860 Castelldefels (Barcelona)

Tel: 93 634 21 33

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Director: Ralf Scheckermann
Assessorament en la compra, venda o lloguer a Castelldefels. Donem cobertura a tota la ciutat, a les zones del centre, de la platja i de la muntanya, i a totes els barris: Baixador, Bellamar, Can Bou, Can Roca, Can Vinader, El Castell, Gran Vía Mar, La Muntanyeta, La Pineda, Les Botigues, Lluminetes, El Poal, Els Canyars, Marisol, Montemar, Polígon Cami Ral, Vista Alegre i Zona Universitaria.

De Sitges treballem fins els Tunels del Garraf, concretament Garraf II, Les Botigues de Sitges, Port Ginesta, Rat Penat i Vallbona.

I en el municipi de Gavà ens dediquem sobretot a les zones de Centre, Les Colomeres, L'Eramprunyà, Can Tries, Bòbiles, Can Tintorer, Rambla, Atalaies, Plaça Catalunya, Passeig Maragall, La Sentiu, Bruguers i Gavà-Mar.

Assessorament en tot tipus de transacció o inversió immobiliaria i relacionat amb qualsevol tipus d’immoble, com torre o xalet unifamiliar, casa adossada o aparellada, àtic, dúplex, planta baixa, estudi, terreny, solar, parcel•la, edifici, masia, finca rústica, local comercial, oficina o nau industrial. Servei especial per a personal de l’aeroport d’El Prat i empreses de relocation.

Si vostè encara no coneix la nostra ciutat, aquí té un vídeo de la bella platja de Castelldefels vista des de l'aire. Veure vídeo.

L'equip Immomax, compost per Ralf i Dani Scheckermann, han participat recentment als prestigiosos Panda Raid i Clàssics del Atlas, ral·lis pels deserts del Marroc.

HORARI:

De dilluns a divendres de 9:00 a 13:30 y de 16:30 a 19:30 hores.

Dissabtes amb cita prèvia.