Immomax L'hopsitalet

Avda. Masnou, 78

08905 L'Hospitalet (Barcelona)

Tel: 93 142 65 34

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Directora d'oficina: Eva Gómez

Un dels elements essencials amb què compta una agència immobiliària és la informació, tant de les ofertes com de les demandes. Com més àmplia sigui la informació i més fàcil sigui per al demandant localitzar el producte que està buscant, més possibilitats d'èxit s'obtenen en les transaccions.

Ens presentem com agència immobiliària on podràs trobar la major oferta del sector a l'Hospitalet de Llobregat, donant cobertura a tots els barris: Bellvitge, Can Serra, Hospitalet Centre, Collblanc, El Gornal, Gran Via L'Hospitalet, La Florida, La Torrassa, Les PLanes, Pubilla Cases, Sanfeliu, Sant Josep i Santa Eulàlia.

En Immomax Avenida som conscients de la responsabilitat que comporta el nostre treball i sensibles a les inquietuds experimentades per aquelles persones que necessiten d'un lloc per viure o de vendre el seu habitatge per a plantejar noves opcions de futur.

Som professionals al seu servei per a vendre, comprar o canviar el seu habitatge. Bé sigui un pis , apartament , casa o una parcel•la. Rambé estem a vostre servei per un local comercial o nau industrial.

Especialistes tècnicament formats i preparats per dur a terme amb la màxima eficàcia qualsevol tipus de gestió immobiliària.

Tramitem cèdules d'habitabilitat, certificats energètics i taxacions immobiliàries.

Accé    Codi ètic    Expansió   Avís legal    Mapa web    Cerca