LOCAL AL BARRI DE GRÀCIA

Barcelona (Gràcia) - REF. 16412

Ref. 16412 282 m2 2
lloguer: 2.200 €/mes

Ubicat al vibrant barri de Gràcia, al carrer Bretón de los Herreros, aquest local comercial se situa a escassos passos de l'estació de metro Fontana (Línia 3), l'estació de ferrocarrils de Gràcia i diverses parades d'autobús, oferint una excel·lent accessibilitat.

Amb una superfície de 249 m2 segons cadastre, aquest espai es presenta com una impressionant àrea totalment diàfana, ideal per adaptar-se a una àmplia gamma d'usos comercials. A més, compta amb dos banys i accés a un pati, afegint comoditat i versatilitat al´ambient.

El local està equipat amb aire condicionat per conducte, garantint un ambient confortable a qualsevol època de l'any. També ofereix la conveniència d'un gual amb zona de càrrega i descàrrega, així com tres entrades, una especialment àmplia per facilitar l'entrada de vehicles i una altra amb accés des de l'escala. Les persianes elèctriques afegeixen un toc de modernitat i de practicitat a l'establiment.

A més a més, comptar amb subministrament trifàsic i punt de boca d'incendi constitueixen aspectes crucials per a certs tipus d'empreses, especialment les que depenen d'una alta demanda elèctrica i necessiten salvaguardes contra possibles incendis.

En resum, aquesta propietat representa una oportunitat excepcional per establir un negoci en una ubicació privilegiada, amb totes les comoditats i facilitats necessàries per prosperar. Vine a veure't t'agradarà!!!

Any de construcció 1950
Construïts 282 m2
Útils 249 m2
Banys 2
Calefacció
Orientació SUR
Estat
Ascensor
Qualificació Energètica (Pendiente certificar) MOSTRA
Aigua
Internet
Alarma interior
Accés discapacitats

Immobles similars:

 
 404 m2  0  0
Superfície construïda 404 m², local sup. útil 404 m², núm. hab. individ.: 6, 2 lavabos, estat conservació: bon estat, planta baixa, exterior.
2.500 €/mes
 
 243 m2  0  0
Superfície construïda 243 m², local comercial sup. útil 233 m², estat conservació: bon estat, núm. de plantes: 1, nivel energètic de emissions: G, 70, nivell energètic de consum: G, 380.
2.500 €/mes
Contacta amb el teu assessor
Ana Torrente Recobenis
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: