Amb el patrocini de Immomax, l'equip compost per Dani i Ralf Scheckermann ha pogut participar novament en un esdeveniment de motor en els deserts del sud del Marroc, després de la seva presència a Panda Raid i Ral·li Clàssics de l'Atles el 2017.

En aquesta ocasió havien triat un repte esportiu encara més gran, i en el seu Toyota 4 Runner van participar en la 14a edició del Sense Fronteres Challenge del passat mes de desembre. Es tracta d'una mítica cursa 4x4 d'alt nivell competitiu, i on es van donar trobo un total de 71 equips participants procedents d'Espanya i Portugal.

sedentarisL'equip de running Sedentaris patrocinat per IMMOMAX ha participat durant l'any 2018 en unes 100 carreres a nivell nacional. Entre les més destacades hi ha la marató de Barcelona, la marató de València, la marató d'Empúries i el mundial de mitja marató de València.

A nivell de lligues s'ha participat en la Championchip, quedant dècims per equips de més de 100 equips participants. A nivell individual, tres corredors han estat entre els 50 primers de més de 10.000 participants.

El grup immobiliari Immomax estarà present al proper Ral-li Clàssics de l’Atlas, que tindrà lloc a principis de desembre en els deserts del sud del Marroc, amb vehicle propi conduit pels nostres companys Ralf i Dani Scheckermann. Competiran en un Seat Marbella de l’any 1995 amb altres cotxes clàssics de més de 20 anys d’antiguitat.

 

 

L'equip Immomax - compost per Ralf i Dani Scheckermann i un Seat Marbella de l'any 1995 - ja ha sortit en direcció Marroc per participar en la 9a edició del ral·li Panda Raid.

El cotxe va ser presentat en un acte a la nostra oficina Immomax Castelldefels, on centenars d'amics i clients van acompanyar als nostres pilots a la sortida cap a aquesta aventura.

Si es compleixen les previsions, l'equip retornarà aquí a dues setmanes i després d'un complicat recorregut de més de 5.000 km.

El nostre col·laborador Ricard Hurtado d’ Immomax Castelldefels ha celebrat aquests dies el seu quinzè aniversari a l'empresa.

Ralf Scheckermann, Director del Grup Immomax, li ha homenatjat per tots aquests anys de gran treball, recordant tots els reptes aconseguits, i expressant el seu desig que continuï amb nosaltres per molts anys més.