Finca rustica en venda en Tivenys

Xalet Independent en venda a Tivenys, Tarragona

Tivenys - REF. 13014

Ref. 13014 4.394 m2
venda: 26.000 

Aquesta finca rústica es troba a les proximitats de Tivenys i ofereix una meravellosa oportunitat per gaudir i connectar-se amb la natura. Destaca per una bonica caseta de 36 m2 amb una estructura sòlida i reformada. A més, compta amb un porxo amb barbacoa, ideal per gaudir de menjars exteriors i reunions familiars o amb amics.

L'accés a la finca és excel·lent, cosa que facilita el trasllat i la comoditat per a visitants i propietaris. La presència d'un pou d'aigua a la finca assegura un subministrament constant, cosa que resulta molt beneficiosa per mantenir la vegetació.

A més, la finca està plantada amb oliveres i garrofers, que li atorguen un aspecte tradicional i pintoresc. La presència daquests arbres no només proporciona ombra i bellesa al paisatge, sinó que també ofereix loportunitat de tenir una font addicional dingressos a través de la producció doli doliva i altres productes derivats.

Les vistes des de la finca són excepcionals, ja que permet gaudir de la bellesa dels voltants, com ara les muntanyes i els paisatges naturals que l'envolten. Això brinda una sensació de pau i tranquil·litat, perfecta per desconnectar del tràfec diari i gaudir de la serenitat de la natura.

En resum, aquesta finca rústica a prop de Tivenys és una veritable joia, amb una caseta ben estructurada i un porxo amb barbacoa per gaudir de l'aire lliure. Amb aigua de pou, bon accés, plantacions d'oliveres i garrofers i vistes impressionants, aquesta propietat té un enorme potencial per a aquells que busquen connectar-se amb la natura i escapar de l'enrenou de la vida urbana. No dubteu a visitar aquesta meravella amb tant potencial!

Any de construcció 1975
Construïts 4.394 m2
Parcel·la 36 m2
Preu/m² 6 €/m²
Estat
Qualificació Energètica En tràmit
Accés discapacitats
La direcció de l'immoble és aproximada.
Contacta amb el teu assessor
Joan Felix Lluis Teixido
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: