Finca rústica en venda a Horta de Sant Joan

Finca rústica en venda a Horta De Sant Joan, Tarragona

Horta De Sant Joan - REF. 16334

Ref. 16334
venda: 26.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta magnífica finca rústica de 6.778 m2, situada a Horta de Sant Joan amb un petit magatzem i conreuada de vinya. Compta amb connexió d'aigua del poble i un torrent que borda el terreny. Amb molt bones vistes i bon accés, a només 4 km del poble en direcció a Bot, a pocs metres de l'estació. Contacta'ns avui mateix per a més informació i per concertar una visita! T'estem esperant per mostrar-te tot el que aquest incomparable immoble té per oferir 696881908!

Útils 6.778 m2
Parcel·la 6.778 m2
Preu/m² 4 €/m²
Aigua
La direcció de l'immoble és aproximada.

Immobles similars:

 
   0  0
Immomax Ebre presenta aquesta finca rústica de 7.120 m2 de terreny en una ubicació privilegiada. La finca compta amb una caseta que actualment és una sala diàfana i està preparada per reformar.

Posseeix un potencial agrícola significatiu, amb possibilitat d'aigua de reg i accés a un pou. A més, està cultivada amb oliveres i garrofers. El terreny, delimitat per un mur de pedra, és planer, facilitant-ne l'aprofitament i el gaudi. Disposa d'accés fàcil i bones vistes panoràmiques, situada a aproximadament 2 km del poble d'Aldover, que compta amb tots els serveis necessaris, ia només 10 minuts de la ciutat de Tortosa.
No perdeu l'oportunitat d'invertir en aquesta propietat única que combina la tranquil·litat de l'entorn rural amb la comoditat d'estar a prop de serveis urbans.
Contacta'ns per a més informació al 96 881 908!
23.000 €
 
   0  0
Finca d'ametllers en plena producció de 16.478m2 segons cadastre, tota vallada amb excel · lents vistes, molt assolellada i bon accés, hi ha una casa d'uns 35m2 aproxim., Es podria augmentar de superfície amb permisos de l'ajuntament, està totalment reformada, té una petita llar de foc i una cisterna d'aigua de la pluja, moltíssima tranquil · litat i pocs veïns, ideal vacances i caps de setmana per desconnectar de l'estrès del dia a dia.
26.000 €
Contacta amb el teu assessor
Joan Felix Lluis Teixido
Sol·licitar informació

Si vols més informació sobre aquesta propietat, si us plau, omple el formulari: