Casa en venda a Benifallet

Cases en venta en Benifallet, Tarragona

Benifallet - REF. 16402

Ref. 16402 267 m2 3 1 2
venta: 96.000 

IMMOMAX EBRE presenta aquesta propietat de 267 m2 al centre de Benifallet. Amb una distribució de tres plantes, aquesta casa compta amb un garatge on caben dues places. Cuina, sala-menjador, 3 habitacions dobles i 1 bany. També disposa d'una terrassa per transformar l'espai i reformar al gust la casa. Actualment hi ha aigua, llum i gas.

Aquesta propietat ofereix infinites possibilitats tant per aquells que busquen un lloc per viure i reformar al seu gust, com per aquells inversors que desitgen treure el màxim rendiment de la seva inversió. Benifallet és un municipi ple d'atractius turístics, com les cèlebres Coves de Meravelles, la coneguda Via Verda i el riu Ebre, la qual cosa la converteix en un destí ideal tant per vacances com per viure de forma permanent.

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix i descobreix tot el que aquesta propietat té per oferir trucant al 696881908!

Construidos 267 m2
Parcela 95 m2
Precio/m² 360 €/m²
Dormitorios 3
Baños 1
Amueblado
Cocina Amueblada
Garajes 2
Carp. Exterior
Carp. Interior
Tipo de suelo
Calificación Energética (E) VER
Luz
Gas
Agua
La dirección del inmueble es aproximada.

Inmuebles similares:

 
 214 m2  13  2
Immomax Ebre presenta aquesta encantadora casa de 214m2 en venda al cor de Xerta! Amb una distribució única en 4 plantes, aquesta propietat ofereix una àmplia varietat d'espais per adaptar-se a les teves necessitats.

A la planta baixa, trobaràs un garatge pràctic, un saló menjador amb llar de foc i una cuina reformada. Hi ha espai i laigua preparada per instal·lar un bany.

Pujant a la primera planta, descobriràs un saló menjador obert a la cuina, 3 habitacions i 1 bany complet.

A la segona planta trobareu un espai amb els tancaments totalment reformats per aprofitar aquest espai addicional i crear àrees d'estar addicionals, estudis, o fins i tot convertir-lo en apartaments independents per a lloguer.

La seva ubicació al centre de Xerta garanteix fàcil accés a serveis com farmàcies, metges, botigues i fleques. A més, la proximitat al riu Ebre i la via verda proporcionen oportunitats per gaudir de la natura.

Amb tan sols 10 minuts de distància de Tortosa i 30 minuts de les belles platges, aquesta casa és ideal tant per a aquells que busquen crear la seva llar perfecta com per a inversors interessats en projectes de lloguer.
No perdis l'oportunitat de transformar aquesta propietat a l'habitatge dels teus somnis o en una atractiva inversió immobiliària i truca'ns al 696 881 908!
89.500 €
 
 189 m2  5  1

Casa al centre de Xerta de 4 plantes amb 3 habitacions doble i 1a habitació individual. 1 bany i 1 lavabo. Bomba fred i calor. Terrassa. Azotea. Garatge. Cuina i menjador amb balcó.

78.000 €
Contacta con tu asesor
Joan Felix Lluis Teixido (Venta)
Solicita información

Si deseas más información sobre esta propiedad, por favor, rellena el formulario: